Bami Soto

Soepen, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 40 minuten,

Laatst aangepast: 02-06-2024 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 Stuks Eieren
  • 500 Gram Aardappels
  • 2 Stuks Knoflooktenen
  • 2 Stuks Bosui
  • 120 Gram Mie noodels
  • 25 Gram Witte Miso
  • 1000 Ml Groentebouillon
  • 200 Gram Kipfilet
  • 20 Ml Ketjap manis

Bereiden

Kook de eieren hard. Bereid de bouillon. Bak de kipfilet gaar. Schil de aardappels en kook ze gaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd de bosui in fijne ringen. Leg de witte en groene apart van elkaar. Bak de knoflook en voeg het witte gedeelte van de bosui toe. Bak deze in een hapjes pan 2 minuten zacht. Voeg de ketjap manis en de miso hieraan toe. Bak dit nog 2 minuten verder. Voeg dan de noedels en bouillon eraan toe. Kook ongeveer 4 minuten tot de noedels gaar zijn. Trek ondertussen de kip uit elkaar (Pulled). Voeg dan de aardappels en kip toe aan de soep. Verdeel het over de borden en voeg de bosui en ei er aan toe. Eet smakelijk!

Materialen

Pan, schilmesje, snijplank

Bronvermelding