Menu
Fusilli met Kabeljauw, Wijnsaus en Broccoli
Ingrediënten
- 600 g broccoli
- zout
- 300 g fusilli tri colore
- 500 g kabeljauwfilet (brokken)
- 1 eetl. citroensap
- 0,5 tablet visbouillon
- 1 pakje witte wijnsaus
- 2 eetl. creme fraiche
Bereiden
Broccoli wassen, roosjes van de stronk snijden en de stronk in plakjes snijden. Met weinig water en zout de plakjes stronk ca. 2 min. koken, de roosjes toevoegen en nog ca. 5 min. tot beetgaar koken.
Fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen kabeljauw in stukjes van ca. 2 cm snijden, bestrooien met zout en besprenkelen met citroensap.
1/4 liter water aan de kook brengen, bouillonblokje erboven verkruimelen en de vis toevoegen. Afgedekt ca. 5 min. tegen de kook aan gaar laten worden.
Intussen wijnsaus bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Creme fraiche erdoor roeren, broccoli erdoor scheppen en ca. 3 min. verwarmen.
Fusilli afgieten en op de borden doen. Kabeljauw met schuimspaan uit de pan nemen en midden op de fusilli scheppen. Saus erover verdelen.