Fusilli met broodkruimelsaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 23-10-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr fusilli
  • 5 snee bruinbrood
  • 1/4 kopje olijfolie
  • 3 tenen knoflook, uitgeperst
  • 1/2 kopje geraspte pecorino
  • 2 el fijngehakte peterselie
  • peper

Bereiden

Brood in de keukenmachine fijnmalen tot kruimels. Fusilli in een grote pan beetgaar koken, afgieten en warmhouden. Terwijl de pasta kookt 1/4 kopje olijfolie in een grote pan met dikke bodem verhitten op laag vuur. Broodkruimels en knoflook toevoegen en 3 minuten roeren tot alles knapperig en goudbruin is. De hete pasta, broodkruimels, peterselie en kaas in een grote kom doen. Peper naar smaak toevoegen en goed door elkaar scheppen.

Bronvermelding