Fusilli met kip en paprikasaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 24-10-2006 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 zak (500gr) fusilli
  • 375 gram kipfiletblokjes
  • 1 stuk rode paprika
  • 1 potje bertolli rustico rode en gele paprikasaus
  • 1 schaaltje (20gr) verse basilicum
  • 1 zakje vergeer pastakaas

Bereiden

* Kook de fusilli in circa 6 minuten bijtgaar in water met zout, giet ze af en laat ze uitlekken in een vergiet. * Bak de kipfiletblokjes in een eetlepel olie om en om aan. * Was en snijd de paprika in blokjes en bak ze met de kip nog een minuut mee. Giet de paprika saus erbij en laat al roerende aan de kook komen. * Laat nog 5 minuten pruttelen. Schep de uitgelekte fusilli en de helft van de basilicum door de saus. * Serveer met geraspte kaas en de rest van de basilicum.

Materialen

pan vergiet hapjespan

Bronvermelding