Tagliatelle met zalmsaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 25-02-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram tagliatelle
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 1 blikje zalm
  • 1 theelepel tijm
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 dl melk
  • 1 pakje mon chou
  • zout en peper

Bereiden

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Maak de ui en paprika schoon en in stukjes snijden. Verhit 3 eetlepel olijfolie in braadpan en fruit de ui en paprika. Pers er het teente knoflook boven uit. Giet het blikje zalm af en verwijder de velletjes. Schep de stukjes zalm met de tijm en paprikapoeder dooe het paprika/uimengsel. Voeg 1 dl melk toe. Mon chou in stukjes er bij en laten smelten. Zout en peper naar smaak. Met salade.

Bronvermelding