Pasta met knapperige groenten

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 17-12-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr. pasta
  • 3 bospeentjes, in blokjes
  • 100 gr. venkel, in blokjes
  • 4 tomaten zaadlijsten verwijdert
  • 2 sjalotjes,gesnippert
  • 2 eetl. olijfolie
  • 4 takjes tijm
  • 1 teentje gehakte knoflook
  • 100 gr. cashewnoten
  • zout en peper

Bereiden

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Bak de groenten met de olijfolie, tijm en knoflook knapperig in de wok. Breng het mengsel op smaak met zout en peper en verdeel het over de pasta. Garneer met de cashewnoten.

Bronvermelding