Ravioli met paddestoelensaus

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 05-11-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak (verse) ravioli
  • 1 bakje kastanje paddestoelen
  • 1 scheut kookroom
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 scheutje rode port
  • 1 beetje geraspte (parmazaanse) kaas
  • braadboter/olijfolie

Bereiden

Kook de ravioli volgens het pak. Snij de ui, paddestoelen en knoflook klein en bak dit geheel ongeveer 10 minuten in een koekepan met een beetje boter of olijfolie. Doe een scheut kookroom in een steelpannetje, gooi hier een scheutje rode port bij en zet dit op laag vuur. Gooi het prutje van ui, paddestoelen en knoflook hierbij en roer het geheel goed door. Verdeel de saus over de ravioli, strooi wat parmazaanse kaas over het geheel en eten maar!

Bronvermelding