Pasta met spinazie-pestosaus en feta

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 10-11-2008 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak diepvriesspinazie

Bereiden

-Pasta (fussili of tortellini met kaasvulling) -1 ui -3 teentjes knoflook -1 pak diepvries Spinazie a la creme (450 g) -1 blok fetakaas van super of de turk -4 ruime el pesto -Eventueel kappertjes, rode paprika Ontdooi de spinazie in een pan of in de magnetron. Snij de ui in kleine snippers en hak de knoflook fijn. Fruit de ui en de knoflook in een hapjespan (of koekenpan die groot en diep genoeg is om de saus in te maken). Bak eventuele extra groenten zoals een fijngesneden paprika mee tot ze gaar zijn. Zet intussen op tijd de pasta op, zodat deze klaar is wanneer je saus af is! Voeg de spinazie toe, verse spinazie laten slinken of diepvries erbij mee warmen. Voeg de kappertjes toe. Laat dit op een zacht vuur even sudderen terwijl je de fetakaas in kleine blokjes snijdt of brokkelt. Doe de kaas in de saus en laat deze eventjes iets mee smelten terwijl je roert. Giet de pasta af en serveer de pasta met saus eroverheen.

Bronvermelding