Pasta met paddestoelen

Pasta, Lunch, 2 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 20 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 12-02-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr. gemengde paddestoelen
  • 200 gr. tagliatelle
  • 2 rode pepertjes
  • citroen
  • 3 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • Parmezaanse kaas
  • boter
  • peterselie

Bereiden

De paddestoelen niet wassen, maar een beetje schoonwrijven met keukenpapier en in plakjes snijden. Olijfolie in een hete koekepan doen en de knoflook(plakjes) bakken met de gedroogde pepers. Voeg de paddestoelen toe en bak op hoog vuur ca. 15 min. Peterselie erbij en nog 5 min. bakken. Intussen de pasta koken, klontje boter erdoor. Als de paddestoelen klaar zijn, wat citroensap erdoor knijpen. Op smaak brengen met zout en peper. Paddestoelen door de pasta husselen en bestrooien met Parmezaanse kaas.

Bronvermelding