Menu
Gevulde paprika's met pasandasaus
Ingrediënten
- 4 groene paprika's
- 1 rode ui
- 1/2 broccoli
- 300 gram kipfilet, in stukjes
- 2 pakken Naanbrood
- 3 eetlepels geschaafde amandelen
- 1 pot Pasandasaus
Bereiden
Paprika's schoonmaken en in de lengte halveren. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Broccoli 3 minuten koken, afgieten en laten uitlekken.
Paprikahelften 2 minuten koken, afgieten en laten uitlekken.
In braadpan olie verhitten. Ui 2 minuten bakken. Kipstukjes toevoegen en 3 minuten bakken. Broccoli 2 minuten meebakken. Naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden.
Pasandasaus aan kip en groenten toevoegen en geheel 2 minuten door verwarmen.
Paprika's over borden verdelen. Saus erin en eroverheen scheppen. Met amandelen bestrooien.
Materialen
Uit: AH, bijlage november 2006