Gevulde paprika's met pasandasaus

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Indiaas.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 27-11-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 groene paprika's
  • 1 rode ui
  • 1/2 broccoli
  • 300 gram kipfilet, in stukjes
  • 2 pakken Naanbrood
  • 3 eetlepels geschaafde amandelen
  • 1 pot Pasandasaus

Bereiden

Paprika's schoonmaken en in de lengte halveren. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Broccoli 3 minuten koken, afgieten en laten uitlekken. Paprikahelften 2 minuten koken, afgieten en laten uitlekken. In braadpan olie verhitten. Ui 2 minuten bakken. Kipstukjes toevoegen en 3 minuten bakken. Broccoli 2 minuten meebakken. Naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Pasandasaus aan kip en groenten toevoegen en geheel 2 minuten door verwarmen. Paprika's over borden verdelen. Saus erin en eroverheen scheppen. Met amandelen bestrooien.

Materialen

Uit: AH, bijlage november 2006

Bronvermelding