Gehakt balletjes à la wilma

Anders, Buffet, 8 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 16-10-2007 | 18 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kg gehakt half om
  • 4 dikke uien
  • 3 eieren
  • 5 teentjes knoflook
  • zout en peper
  • 1-2 tl zoete paprika poeder
  • 1-2 tl oregano
  • 5 el olijfolie
  • paneermeel of beschuiten
  • 1/2 bosje peterselie

Bereiden

gehakt in grote kom doen ,uien schillen en raspen en bij het gehakt doen.knoflook persen en er ook bij doen,peterselie fijn knippen of snijden en er ook bij doen. de eieren(wit+geel) zout,peper,organo,paprikapoeder erdoor roeren.nu de beschuit of paneermeel erin doen(zelf kijken hoeveel erin moet ) proeven en op je eigen smaak afmaken. alles door elkaar roeren en in niet te grote ballen draaien,en mooi bruin bakken.

Bronvermelding