Aubergine à la wilma

Anders, Buffet, 6 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 15-05-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr aubergine
  • 500 gr uien
  • 500 gr tomaten
  • 4 tenen knoflook
  • 2 el bloem
  • 3 el olijfolie
  • suiker,peper,zout

Bereiden

aubergine inplakken snijden en door bloemhalen,dan even door de olie halen en grillen. uit laten lekken op keukenppier. uien raspen,tomaten ontvellen en pureren.uien in olie van aubergine bruin bakken dan de knoflook en de gepureerde tomaten erbij doen.op maak brengen met een beetje suiker,zout en peper. aubergine in schaal doen en het uienmengsel erop doen lekker met stokbrood,grieks(turks) brood kaas en tazikie.

Materialen

grilpan of koekepan

Bronvermelding