Spaghetti met spinazie, gehakt, ui & kaas

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram gehakt
  • 400 gram deelblokjes spinazie a la creme
  • 2 kleine uien (of 1 hele grote)
  • geraspte kaas (jong belegen of belegen)
  • zout en/ of kruiden
  • 150 gram spaghetti

Bereiden

Kook het water voor de spaghetti, bak ondertussen het gehakt gaar. Voeg zonodig zout en/of andere kruiden toe. Doe de spaghetti in het kokende water. Voeg bij het gehakt de ui(en) in stukjes of ringen. Daarna gaan de deelblokjes Spinazie a la Creme erbij. Als de spaghetti gaar is en de Spinazie in orde mik je alles in 1 pan en hutsel je het door elkaar. Ik gooi er altijd een heleboel geraspte kaas overheen. Heeeeerlijk! Eetze.

Bronvermelding