(herfst) cake door Gerda

Gebak, Brunch, 8 personen, Anders.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 80 minuten,

Laatst aangepast: 08-03-2007 | 21 keer bewaard

Ingrediënten

  • 10 stuks bitterkoekjes
  • 1 dl amaretto
  • 150 gr zachte boter
  • 150 gr bruine suiker
  • 150 gr zelfrijzend bakmeel
  • 3 stuks eieren
  • 100 gr walnoten
  • 1 tl kaneel
  • 1 mespunt zout
  • poedersuiker

Bereiden

- Verwarm de oven voor op 180 gr. - bitterkoekjes in stukjes in de likeur laten weken - boter en suiker mixen, 1 voor 1 de eieren toevoegen - Zelfrijzend bakmeel zeven en met mespunt zout en kaneelpoeder door het beslag mixen. - bitterkoekjes en de kleine stukjes walnoten door het beslag spatelen. - Beslag in bakvorm. - ongeveer een uurtje in de oven - Event. bestrooien met poedersuiker voor het serveren.

Materialen

tulband bakvorm

Bronvermelding