Mie met Roodbaars en groenten uit de wok

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 11-12-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 g mienestjes
  • 2 el bloem
  • 250 g Roodbaarsfilet (blokjes)
  • 2 el roerbakolie
  • 100 g peultjes
  • 1 prei
  • 100g taugé

Bereiden

1. Mie koken. 2. Bloem in diep bord, ev. zout+peper toevoegen. Visblokjes er doorhalen. 3. Visblokjes in 1 el. olie roerbakken en op bord scheppen. 4. Rest olie in wok: peultjes 1 minuut, daarna preiringetjes 2 minuten. Dan de Taugé, de oestersaus en de mie. Met houten spatels voorzichtig doorroeren. (verwarmen) 5. Leg de vis erop en schep ze voorzichtig door.

Materialen

Wok, diep bord, houten spatels

Bronvermelding