Bladerdeegbrrodjes gevuld met shoarma

Brood/sandwiches, Buffet, 8 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 25 minuten, Bereiding: 1 minuten,

Laatst aangepast: 09-12-2006 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 bosuitjes
  • 1 rode paprika
  • 2 eieren
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 300 gram shoarma

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden Snijd de bosuitjes in dunne ringen, snijd de paprika in kleine stukjes, klop de eieren los. Bak het shoarma in ongeveer 5 minuten bijna gaar. Doe het vlees in een kom. Schep de uitjes, paprika en de helft van het eieremengsel door het vlees. Leg in het midden van elk bladerdeegplakje wat shoarma. Bevochtig de randen met wat water en vouw het bladerdeeg als een suacijzenbroodje. Smeer de bovenkant van de broodjes in met ei en leg ze in de oven. Bak ze ongeveer 25 minuten.

Materialen

oven hapjespan

Bronvermelding