Feestelijke gevulde eitjes

Anders, Hapje, 6 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 13-12-2006 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 hardgekookte eieren
  • 2 à 3 eetlepels mayonaise
  • 1 blikje tonijn op water
  • 1 snuf cayennepeper
  • 1 snuf paprikapoeder
  • fijngehakte peterselie/bieslook
  • 1 eetlep. kappertjes

Bereiden

* Bereidingswijze: Halveer de eieren, gebruik ongeveer 3 dooiers. Vermeng deze met de uitgelekte tonijn, mayonaise, kappertjes, cayennepeper, paprikapoeder, peterselie (of bieslook). Pureer het geheel met een vork tot een gladde massa. Om het nog wat smeuiiger te maken kun je nog wat mayonaise toevoegen. Eventueel kun je de overige drie dooiers nog toevoegen. Vul de eitjes met de vulling... Voor garnering kun je nog wat peterselie gebruiken. * Serveertips: Serveer op een groot plat bord, dat je bedekt hebt met slabladeren. Als finishing touch kun je nog wat paprikapoeder over de eitjes uitstrooien!!! Het restant van de vulling is heerlijk op een toastje...

Bronvermelding