Menu
Champignons met courgette (groenteschotel)
Ingrediënten
- 1 grote ui
- 1 kleine courgette (350 g.)
- 1 bakje champignons
- 1 eetl. citroensap
- 4 takjes peterselie
- 3 eetl. boter of margarine
- 2 teentjes knoflook
- 1 1/2 theel. gedroogde basilicum
- zout en peper
Bereiden
Voorbereiden:
Ui pellen en in ringen snijden. Courgette wassen en in plakjes snijden. Champignons wassen en in plakjes snijden. Besprenkelen met citroensap. In kopje peterselie fijnknippen.
Bereiden:
In braadpan boter verhitten, Ui em courgette 5 min. bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Champignons en basilicum toevoegen. Ca. 5 minuten zachtjes meebakken.
Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover strooien. Lekker bij tartaar.
Materialen
Kopje, braadpan.