Tagliatelle met dadels en spekjes

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 12-03-2005 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram spekjes
  • 30 stuks dadels, ontpit
  • 1 stuks mix voor tagliatelle roomsaus
  • 1 bakje champions
  • 2 stuks uien
  • 500 gram tagliatelle
  • 1 bosje bieslook

Bereiden

Ontpit eventueel de dadels en snijdt ze in kleine ringen/stukjes. Snijdt champions in plakjes en snipper de uien. Kook de tagliatelle beetgaar. Bak in een koekepan/hapjespan de spekjes uit en voeg uien en champions toe. Bak tot de champions lichtbruin zijn. Voeg dan de sausmix toe volgens verpakking en gooi de dadels in de pan. Snijdt de bieslook fijn en voeg op het laatst toe. Serveer de saus over de tagliatelle

Bronvermelding