Pasta met witlof en blauwschimmelkaas

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 14-03-2005 | 26 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150gr pasta
  • 25o g witlof
  • 120gr 1 blauwschimmelkaasje
  • scheutje witte wijn
  • 120 cc slankroom
  • pijnboompitten

Bereiden

pasta erg lekker verse pasta ah gaar koken witlof in grove stukken snijden en in een wok met olie snel roer bakken witlof eruit nemen . in de wok de verkruimelde blauw schimmelkaas,wat witte wijn en room tot een sausje roeren. de witlof nog even verwarmen in de saus . pasta op de borden leggen en de witlofmet saus erover verdelengratineren met pijn boom pitten lekker met een salade met feta en olijven.uiteraard smaakt de wijn die je voor het gerecht gebruikt hebt er heerlijk bij

Materialen

wok en kookpan

Bronvermelding