Chili uit de slow-cooker

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Mexicaans.

Laatst aangepast: 04-01-2007 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr hamlapjes
  • 1/2 paprika
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • 1 blikje rode kidneybonen
  • 1/2 blik tomaten met sap
  • 500 gr vastkokende aardappelen
  • silvo kruidenmix Mexicano

Bereiden

Hamlapjes in blokjes snijden, paprika ui en tomaat in stukjes snijden. Vlees kruiden met zout, peper paprika en evt cajunkruiden. Vlees even aanbakken, gesneden groente erbij even meebakken en een flinke kneep van de vloeibare kruidenmix erbij. Van de bonen het vocht afgieten en bij het vlees doen samen met de helft van een blik gepelde tomaten. De geschilde aardappelen erbij doen en het geheel in de crockpot overdoen en de hele dag op laag aanzetten, als je 's avonds uit het werk thuiskomt kun je zo een heelijk bord opscheppen.

Materialen

Slow-cooker of crockpot

Bronvermelding