Tilapiafilet met drie kleuren paprika-kaassaus

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 04-01-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 tilapiafilets
  • 1 el citroensap
  • 1 el viskruiden
  • 4 el vloeibare margarine
  • 1 teentje knoflook, geperst of gesnipperd
  • 3 paprika's, rood/geel/groen, in reepjes
  • 1 pakje kaassaus (Maggi of Knorr)
  • 2 el fijngehakte bieslook

Bereiden

Wrijf de vis in met citroensap en viskruiden. Verhit 3 el margarine in een hapjespan en bak de visfilets in 8-10 min mooi bruin en gaar. Keer ze halverwege. Schep knoflook en paprikareepjes door het bakvet en bak ca. 5 min. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer er de bieslook door. Leg de tilapiafilets op 4 borden en schep de saus en het paprikamengsel erover. Lekker met aardappelpuree en (roergebakken) peultjes.

Bronvermelding