Menu
Tilapiafilet met drie kleuren paprika-kaassaus
Ingrediënten
- 4 tilapiafilets
- 1 el citroensap
- 1 el viskruiden
- 4 el vloeibare margarine
- 1 teentje knoflook, geperst of gesnipperd
- 3 paprika's, rood/geel/groen, in reepjes
- 1 pakje kaassaus (Maggi of Knorr)
- 2 el fijngehakte bieslook
Bereiden
Wrijf de vis in met citroensap en viskruiden.
Verhit 3 el margarine in een hapjespan en bak de visfilets in 8-10 min mooi bruin en gaar. Keer ze halverwege.
Schep knoflook en paprikareepjes door het bakvet en bak ca. 5 min.
Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer er de bieslook door.
Leg de tilapiafilets op 4 borden en schep de saus en het paprikamengsel erover.
Lekker met aardappelpuree en (roergebakken) peultjes.