Butterscotch Brownies

Gebak, Hapje, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 10-01-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 50 gr boter
  • 225 gr donkere basterdsuiker
  • 1 groot ei
  • 2 tl vanille essence
  • 50 gr bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 100 gr grofgehakte walnoten
  • 1 mespuntje zout

Bereiden

Bekleed een bakblik van 20cm met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180 C. Zeef de bloem, bakpoeder en zout in een kom en zet apart, in een andere kom klop het ei met de vanille essence tot een geheel. Doe de boter en suiker in een steelpan en laat het op laag vuur oplossen. Schenk het mengsel in een kom en laat het lauwwarm worden. Meng eerst het ei door de boter en dan pas het bloem mengsel. S chep de walnoten er voorzichtig door en schenk het geheel in het bakblik. Bak voor 25-30 min of tot het in het midden stevig aanvoelt. Laat de brownies eerst 10 min afkoelen voordat je ze uit het bakblik haalt.

Bronvermelding