Aardbeien Desert

Anders, Nagerecht, 6 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 16-01-2007 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 pond aardbeien
  • 2 eieren
  • 150 gr boter
  • 400 gr poedersuiker
  • 1 pak volkorenbicuit of digestives
  • 500 cc slagroom

Bereiden

Verkruimel de biscuits. Neem hiervan 3/4 en druk het plat op de bodem van een grote schaal. Mix de eieren, boter en poedersuiker doorelkaar tot het een gladde, redelijk vloeibare massa geworden is. De schoongemaakte aardbeien voorzichtig door het mengsel scheppen en over de koekbodem gieten. De slagroom stijfkloppen en in een dikke laag over de aardbeien uitspreiden. Versieren met de rest van het koekkruim en wat achtergehouden aardbeien. Tot gebruik in de koelkast zetten (liefst een dag tevoren klaarmaken, zodat alle smaken goed intrekken).

Bronvermelding