Indonesische wraps met satésaus

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 13-10-2017 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • 400 g kipfilet in dunne reepjes
  • 2 1/2 el zonnebloemolie
  • 1 rood pepertje
  • 1 groene paprika
  • peper en zout
  • 1 zak Casa fiesta soft taco's, zak à 8 stuks
  • 1 pak satésaus(suzi-wan)
  • 6 el zoete chilisaus (Calvé)
  • 100 g ijsbergslamix
  • 2 vleestomaten, in stukjes
  • 2 el ongezouten pinda's, gehakt

Bereiden

Boen de limoen schoon onder stromend water, rasp de groene schil dun af en pers de vrucht uit. Bak de kipreepjes in de hete olie in ± 5 min. bruin en gaar. Voeg het pepertje en de paprika toe en bak ze 7 min. mee. Roer de limoenrasp, het –sap en peper en zout naar smaak erdoor. Verwarm intussen de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking en bereid de satésaus. Leg de taco's op 4 borden, bestrijk ze met de chilisaus en schep er de sla, het kipmengsel en de tomaat op. Lepel er een beetje van de satésaus over en geef de rest er apart bij. Garneer met de gehakte pinda's.

Bronvermelding