Menu
Aardappeltjes in een kruidig jasje
Ingrediënten
- 450 gr voorgekookte minikrieltjes
- 4 el paneermeel
- 2 teentjes knoflook
- 1 zakje kruidenpasta voor pesto pasta
- vers gemalen zeezout naar smaak
- versgemalen peper naar smaak
- 2 el olijfolie
Bereiden
- Doe de krieltjes in een kom;
- Ontdoe de knoflook teenjes van hun schilletje en pers ze uit boven de aardappeltjes;
- Doe de kruidenpasta over de aardappeltjes;
- Maal de zout en peper erover;
- Roer dit allemaal goed door elkaar;
- Strooi nu de paneermeel erover;
- Roer nogmaals door;
- Laat een halfuur afgedekt staan in de koelkast;
- Verhit de olijfolie in de koekenpan;
- Doe de aarappeltjes erbij en bak ze in 10 minuten bruin en gaar.
Materialen
- kom; - eetlepel; - schilmesje; - knoflookpers; - koekenpan