Aardappeltjes in een kruidig jasje

Roerbakken, Bijgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 30 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 22-01-2007 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 450 gr voorgekookte minikrieltjes
  • 4 el paneermeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 zakje kruidenpasta voor pesto pasta
  • vers gemalen zeezout naar smaak
  • versgemalen peper naar smaak
  • 2 el olijfolie

Bereiden

- Doe de krieltjes in een kom; - Ontdoe de knoflook teenjes van hun schilletje en pers ze uit boven de aardappeltjes; - Doe de kruidenpasta over de aardappeltjes; - Maal de zout en peper erover; - Roer dit allemaal goed door elkaar; - Strooi nu de paneermeel erover; - Roer nogmaals door; - Laat een halfuur afgedekt staan in de koelkast; - Verhit de olijfolie in de koekenpan; - Doe de aarappeltjes erbij en bak ze in 10 minuten bruin en gaar.

Materialen

- kom; - eetlepel; - schilmesje; - knoflookpers; - koekenpan

Bronvermelding