Kip in rode saus

Anders, Hoofdgerecht, 6 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 31-03-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 GR KIPFILET
  • 3 3 eetl olie
  • 2 EETL WORCESTERSAUS
  • 1 TL TABASCO
  • 2 EETL AZIJN
  • 10 DRUPPELS ZOETSTOF
  • 1 1/2 DL TOM.KETCHUP
  • 1/2 TL KNOFLOOKPOEDER
  • 2 UIEN
  • 250 GR CHAMPIGNONS
  • 1 BLIK TOMATEN STUKJES
  • 1 BLIK DOPERWTEN
  • ZOUT EN PEPER

Bereiden

UI EN CHAMPIGNONS FIJN SNIJDEN. KIP IN BLOKJES SNIJDEN EN BRUIN BAKKEN IN DE OLIE. UI EN CHAMPIGNONS MEE FRUITEN. BLIK TOMATEN TOEVOEGEN.DAARNA ALLE ANDERE INGREDIEENTEN.BEHALVE DE DOPERWTEN. ONGEVEER 1/2 UUR ZACHTJES GAREN. DAN DOPERWTEN TOEVOEGEN. OP SMAAK MAKEN MET ZOUT PEPER EN TABASCO. LEKKER MET RIJST EN RAUWKOST.

Materialen

GROTE BRAADPAN

Bronvermelding