Menu
Bleekselderijschotel
Ingrediënten
- 250 GR RUNDERGEHAKT
- 1 GR.STRONK BLEEKSELDERIJ
- 1 GROTE UI
- 1 BLIK GEPELDE TOMATEN
- GERASPTE KAAS
- 2 GROTE AARDAPPELS
- ZOUT PEPER
Bereiden
SELDERIJ WASSEN EN IN STUKJES SNIJDEN EN 10 MIN. KOKEN. AARDAPPEL SCHILLEN EN IN PLAKJES SNIJDEN EN 5 MIN. KOKEN. GEHAKT IN PAN RUL BAKKEN GESNIPPERDE UI TOEVOEGEN ZOUT EN KRUIDEN NAAR SMAAK TOEVOEGEN. tOMATEN IN STUKJES, NIET HET SAP ,BIJ GEHAKT DOEN. ALS LAATSTE SELDERIJ ERBIJ DOEN EN GOED DOORROEREN. IN OVEN SCHAAL GOEN EN PLAKJES AARDAPPEL EROVER VERDELEN. KAAS EROVER STROOIEN 30 MIN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 250 GRADEN.
Materialen
PAN EN BRAADPAN OVENSCHAAL