Spaghetti met snelle tomaten/gehaktsaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 10-01-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • 500 ml gezeefde tomaten(pakje)
  • 2 teentjes knoflook(geperst)
  • 125 gram gerookte spekreepjes
  • 350 gram gehakt
  • 1 prei, gesneden in ringen
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 paprika's, in stukjes
  • olijfolie
  • italiaanse/of provenciaalse kruiden mix
  • 1 scheutje melk

Bereiden

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing. Doe olijfolie in een pan, bak de gehakt rul en voeg de spekjes toe. Even doorbakken tot spekjes gaar zijn. Voeg prei,ui, knoflook en paprika's toe, even doorbakken (5 min) Voeg de gezeefde tomaten, melk en bouillon toe koken tot saus gewenste dikte heeft en breng op smaak met de kruiden. Geef de saus bij de spaghetti

Materialen

2 pannen

Bronvermelding