Menu
Broodrolletjes met kerrieomelet & lamsham
Ingrediënten
- 1 ui fijngesnipperd
- 1 el olie
- 1 tl kerriepoeder
- 4 eieren losgeroerd met
- 4 el melk
- zout en peper (molen)
- 8 pl lamsham
- koriander
Bereiden
Fruit ui 3 min in olie. Voeg kerriepoeder toe en bak 1 min mee. Bak van eiermengsel in ± 5 min een omelet met een deksel op de pan. Laat omelet afkoelen tot kamertemp.
Ontkorst 8 sneetjes wit brood en maak broodrolletjes: plak 4 sneetjes aan elkaar en bewerk met deegroller, besmeer brood met boter/margarine en beleg met 4 plak lamsham en helfs van kerrieomelet. Houd aan boven- en onderkant van rolrichting deel onbelegd. Rol brood strak op en verpak in huishoudfolie. Herhaal met rest van het brood. Laat 1 uur koelen in koelkast. Snijd broodrolletjes in stukken van 1 cm dik (met plastic er om heen), verwijder plastic en serveer op een schaal gegarneerd met koriander
Materialen
Huishoudfolie