Broodrolletjes met kerrieomelet & lamsham

Brood/sandwiches, Buffet, 20 personen, Anders.
Voorbereiding: 30 minuten, Wachten: 60 minuten,

Laatst aangepast: 30-03-2005 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 ui fijngesnipperd
  • 1 el olie
  • 1 tl kerriepoeder
  • 4 eieren losgeroerd met
  • 4 el melk
  • zout en peper (molen)
  • 8 pl lamsham
  • koriander

Bereiden

Fruit ui 3 min in olie. Voeg kerriepoeder toe en bak 1 min mee. Bak van eiermengsel in ± 5 min een omelet met een deksel op de pan. Laat omelet afkoelen tot kamertemp. Ontkorst 8 sneetjes wit brood en maak broodrolletjes: plak 4 sneetjes aan elkaar en bewerk met deegroller, besmeer brood met boter/margarine en beleg met 4 plak lamsham en helfs van kerrieomelet. Houd aan boven- en onderkant van rolrichting deel onbelegd. Rol brood strak op en verpak in huishoudfolie. Herhaal met rest van het brood. Laat 1 uur koelen in koelkast. Snijd broodrolletjes in stukken van 1 cm dik (met plastic er om heen), verwijder plastic en serveer op een schaal gegarneerd met koriander

Materialen

Huishoudfolie

Bronvermelding