Knoflook Aardappel Schotel

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 1 minuten, Bereiding: 40 minuten,

Laatst aangepast: 05-05-2010 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram Kipreepjes
  • 200 gram Spekreepjes
  • 1 Paprika
  • 1 bakje Champignons
  • voorgekookte aardappelschijfjes
  • 1 pot Aardappels Anders Knoflook Tuinkruiden
  • 1 Knoflook
  • Geraspte kaas

Bereiden

Bak eerst de kipreepjes en de spekreepjes in een beetje boter half gaar. Was en snij de champignons, ui en paprika in plakjes/stukjes en voeg ze toe bij het vlees. Evt nog een teentje knoflook. Laat dit geheel ongeveer 7 min bakken en verwarm de oven alvast voor op 190 graden. Vet vervolgens een ovenschaal in en vul dit met de kip etc en leg daar de aardappelschijfjes op. Hier overheen smeer je de Aardappels Anders Knoflook Tuinkruiden uit en evt wat geraspte kaas. En zet dit dan ongeveer 40 min in de oven. Eetsmakelijk!

Materialen

Ovenschaal

Bronvermelding