Menu
Spaghetti Bolognese
Ingrediënten
- 1 kleine ui
- 2 wortels
- 2 takjes peterselie
- 1 takje basilicum
- 1 el olijfolie
- 400 gram rundergehakt
- 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat & Basilicum
- 1 laurierblad
- 1 mespuntje gedroogde oregano
- 500 gram spaghetti
Bereiden
Pel en snipper de ui. Schrap de wortels en hak ze fijn. Hak de peterselie en basilicum fijn.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in de pan en fruit hierin de ui met de wortel. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de inhoud van de pot saus toe, met het laurierblad en de gedroogde oregano, en laat de saus ca. 10 minuten zachtjes pruttelen.
Kook intussen de spaghetti al dente.
Breng de bolognese saus op smaak met de peterselie en basilicum. Verwijder het laurierblad en serveer de saus met de spaghetti.
Materialen
braadpan andere pan om spaghetti in te koken keukenmachine om ui te snipperen