Gevulde Bami-maaltijdsoep

Soepen, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 22-02-2007 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gr kipfilet
  • 3 eieren
  • 1 tl Samba Oelek
  • olie
  • 200 gr Mie
  • 400 gr roerbakmix
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng
  • 1 lt kippenbouillon (van 1 tablet)
  • 50 gr kroepoek naturel

Bereiden

Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Klop de eieren los met de sambal. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak een omelet. Rol de omelet op en snijd hem in dunne reepjes. Breek de mie in stukjes en kook die gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de olie in een wok of pan met dikke bodem. Roerbak de kipfilet in ca. 3 minuten goudbruin en gaar. Voeg de groenten toe en roerbak nog ca. 2 minuten. Voeg de boemboe en de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de gekookte mie toe en warm nog ca. 1 minuut door. Schep de soep in kommen of borden en verdeel de omeletreepjes erover. Bestrooi met verkruimelde kroepoek en gebakken uitjes.

Bronvermelding