Aardappelsalade

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 15 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 07-06-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen
  • 6 el groente- of kruidenbouillon
  • 1 el azijn
  • peper
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 el mayo
  • eventueel 1 el yoghurt
  • 4 augurken
  • 2 bosuitjes

Bereiden

Kook de aardappels en snijd ze in blokjes. Voeg aan de nog warme aardappel-blokjes de bouillon, azijn, peper en ui toe en meng goed. Laat het 15 min intrekken of langer om het koud te laten worden. Voeg dan de mayo, yoghurt, augurken en bosui toe. Meng weer goed. Variatie: voeg hamblokjes of iets anders toe.

Bronvermelding