Romige runderreepjes met champignons

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 14-03-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gr (kastanje)champignons
  • 3 el olijfolie
  • 400 gr runderreepjes
  • 1 stuks ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 tl italiaanse kruiden
  • 125 ml creme fraiche (light)
  • 800 gr broccoli

Bereiden

- maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes - verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees al omscheppend in 2-3 min bruin aan. - voeg de ui, knoflook, champignons en italiaanse kruiden toe. Bak het geheel al omscheppend 4-5 minuten tot het vocht uit de champignons vrijkomt. - meng er de creme fraiche doorheen. Warm het goed door. Voeg zout en peper naar smaak toe. - serveer met broccoli en röstirondjes

Bronvermelding