Fruitsalade met Hüttenkäse

Brood/sandwiches, Brunch, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 04-03-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 el blanke rozijnen
  • 1 zakje walnoten (45 gr.)
  • 1 banaan
  • 1 el citroensap
  • 1 rijpe handpeer
  • 1 bakje Hüttenkäse (200 gr.)
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 blikje mandarijnpartjes op lichte siroop (netto 312 gr.)

Bereiden

In zeef onder koud stromend water rozijnen afspoelen en laten uitlekken. Walnoten grof hakken. Banaan pellen en in lengte halveren. Helften in dunne plakjes snijden en besprenkelen met 1/2 el. citroensap. Peer schillen, in 4-en snijden en klokhuis verwijderen. Parten overdwars in dunne plakjes snijden en besprenkelen met rest van citroensap. In kom Hüttenkäse en honing door elkaar roeren. Rozijnen, walnoten, banaan en peer erdoor scheppen. Salade tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In zeef mandarijnpartjes laten uitlekken. Partjes halveren en door salade scheppen. Serveren op beschuit

Bronvermelding