Menu
Eigen recepten (85)
- Hazelnootschuimtaart
- Kipgehakt, gevulde zoete paprika
- Knolselderij mousse
- Knolselderij ravioli met een vulling van gerookte zalm en appel
- Kokostaart (koolhydraatarm)
- Markeelmousse met appel en witlof of rode bietenspread
- Panna Cotta van karnemelk
- Perencarpaccio met gorgonzolamousse en honing-portsaus
- Puntpaprika gevuld met pangasiusfilet
- Rettich pakketjes met Hollandse garnalen en gele paprikasaus
Favoriete recepten (48)
- 'Aperitief van Prosecco, Limoncello en verse munt' een heerlijk begin van een gezellig diner met vrienden
- 7 Vegetarische minipasteitjes
- Amuse confit de canard
- Amuse in een glaasje - Gerookte zalm met komkommer en kwark
- Amuse van eendenmousse met cranberrycompote
- Coquilles op inktvisrisotto met saus van gepofte paprika
- Gecarameliseerde witlof
- 'Amuse 'Sinaasappelroom met gekonfijte vijgen en Danisch Blue
- 'Broccolimousse met Hollandse garnaaltjes', verz. door Oscar
- 'Gevulde kipfilet' Echt een topper