Menu
Kookschrift van...
Marguerite de Groot
11.855 keer bekeken446 keer verzameld

Laatst aangepast: 28-01-2025.
Hoi, ik ben Marguerite. Ik houd van eten. Al vanaf dat ik klein kind was. Soms iets nieuws uitproberen ook heel spannend. Liever geen zoetigheid. Knoflook, kruiden en pepers (Indonesische achtergrond) of gewoon de smaak die erin zit er uithalen. Hou wel van uitdagingen maar niet van getuttel, graag makkelijk. Ik eet alles (barbaar) als het maar gezond is. Houd het wel graag slank en verantwoord.
Eigen recepten (251)
- Brosse roomboter mokkakoekjes (18-20 koekjes)
- De 'rode rijst' van Pa, op de gaskachel gegaard
- Gemengde sla met walnoten en dressing van perenmayonaise (en gorgonzolacroutons)
- Koekjes bakken: kaakjes (knappertjes of theebiscuitjes) - lekker, veelzijdig en ideaal voor elk dieet aan te passen Recept voor 30 - 40 koekjes:
- Komkommers, hoera ze zijn er volop, Hollands en zonder bacterie
- Lekker maaltje: chinese kip met mie
- Lekker, babi ketjap (zoals Jan ook lekker vindt) niet te vet, wel kruidig
- Rijst = Rijst (deel 01: basis voedsel, hoofdgerecht)
- Rijst = Rijst (deel 02: Indonesische rijst)
- Rijst = Rijst (deel 03: vingerkootjesrijst of krakrijst)
Favoriete recepten (393)
- 'De kunst van koken van een lekker eitje' Hoe kook jij een ei?
- 'De wonderlijke en vaak niet geziene genezende eigenschappen van Honing en Kaneel' 1
- 'Vega voor vleeseters', van Ramon Beuk
- 'Vijgentoetje' Heel eenvoudig en super lekker
- (veg) Rijstsalade hartig, dille, asperge, avocado etc
- Aardbeibloesem
- Aglio e olio (zo eten de italianen deze eenvoudige doch overheerlijke pasta)
- Bananen .... Wist je dat BANANEN heel speciale eigenschappen hebben ?
- Forel met champignons
- Gebraden Scharrel Kip met 40 Teentjes Knoflook , Tym en Rozemarijn uit de Oven