Chinesekoolrolletjes met gehakt
Je staat nog geen half uurtje in de keuken en toch heb je een heel bijzonder gerecht.
Aan de slag
Breng een pan water met zout aan de kook. Haal 4 bladeren per persoon los van de Chinese kool, snijd de harde nerf eruit en kook de bladeren 1 min. Spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak het gehakt met de 5-kruidenpoeder in 6 min. rul. Voeg de bevroren wokgroente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur.
Bereid ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking . Snijd de koriander grof en schep door de puree. Leg de koolbladeren naast elkaar, verdeel het gehakt-groentemengsel erover en rol op. Bestrooi met de katjang pedis. Serveer met de puree.
Chinesekoolrolletjes met gehakt
Je staat nog geen half uurtje in de keuken en toch heb je een heel bijzonder gerecht.
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water met zout aan de kook. Haal 4 bladeren per persoon los van de Chinese kool, snijd de harde nerf eruit en kook de bladeren 1 min. Spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak het gehakt met de 5-kruidenpoeder in 6 min. rul. Voeg de bevroren wokgroente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur.
Bereid ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking . Snijd de koriander grof en schep door de puree. Leg de koolbladeren naast elkaar, verdeel het gehakt-groentemengsel erover en rol op. Bestrooi met de katjang pedis. Serveer met de puree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 Chinese kool
2 el zonnebloemolie
300 g half-om-halfgehakt
2 tl 5 kruidenpoeder
600 g diepvries oosterse wokgroenten
2 zakjes mix voor aardappelpuree
15 g verse koriander
4 el katjang pedis