Pittige Italiaanse kaasfondue
bewaar
bewaar

Pittige Italiaanse kaasfondue

Romig wintergerecht waar jong en oud warm van wordt.

10 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spruitjes kort, maak ondertussen de champignons schoon. Snijd de winterpeen in stukjes, knolselderij in blokjes en bloemkool in roosjes. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking in een steelpan.

Snijd ondertussen de gorgonzola in blokjes. Voeg toe aan de kaasfondue en laat smelten. Roer regelmatig.

Snijd de peterselie fijn en voeg toe aan de kaasfondue. Wrijf de caquelon in met gehalveerde knoflook en schenk de kaasfondue erin.

Houd op tafel warm op een brandertje. Snijd de ciabatta in blokjes. Serveer de kaasfondue met de ciabatta en groenten.

Knolselderij snijden

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige Italiaanse kaasfondue

Romig wintergerecht waar jong en oud warm van wordt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig