Pasta met kikkererwten en geitenkaas
Snel gerecht met pasta in twee kleuren, kikkererwten, hutspotgroenten en geitenkaas.
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten en bleekselderij met de rozemarijn 8 min. op middelhoog vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de kikkererwten en bouillon toe aan de groenten en kook op middelhoog vuur 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover. Serveer met de pasta.
Pasta met kikkererwten en geitenkaas
Snel gerecht met pasta in twee kleuren, kikkererwten, hutspotgroenten en geitenkaas.
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten en bleekselderij met de rozemarijn 8 min. op middelhoog vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de kikkererwten en bouillon toe aan de groenten en kook op middelhoog vuur 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover. Serveer met de pasta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 stengels bleekselderij
2 el traditionele olijfolie
400 g fijngesneden hutspotgroenten
½ el gedroogde rozemarijn
250 g verse tagliolini bicolore con spinaci
400 g kikkererwten in blik
250 ml kippenbouillon van tablet
150 g geitenkaas 50+