Omelet met hüttenkäse en basilicum
Lunch zonder brood en zelfs helemaal glutenvrij.
Aan de slag
Klop de eieren los met het water en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit steeds wat olie in een koekenpan en bak 4 dunne omeletten. Houd ze warm onder aluminiumfolie.
Snijd het basilicum fijn en meng door de hüttenkäse. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Snijd de romaatjes in kwarten. Verdeel de hüttenkäse en tomaat over de omeletten en rol ze op. Snijd schuin door en serveer direct.
Omelet met hüttenkäse en basilicum
Instructievideo - 02:15 min.
Omelet met hüttenkäse en basilicum
Lunch zonder brood en zelfs helemaal glutenvrij.
lunch
null personen
200 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met het water en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit steeds wat olie in een koekenpan en bak 4 dunne omeletten. Houd ze warm onder aluminiumfolie.
Snijd het basilicum fijn en meng door de hüttenkäse. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Snijd de romaatjes in kwarten. Verdeel de hüttenkäse en tomaat over de omeletten en rol ze op. Snijd schuin door en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
6 middelgrote eieren
4 el kraanwater
1½ el milde olijfolie
15 g verse basilicum
200 g koelverse hüttenkäse kaas
12 romaatjes