Bill Granger's saus van rauwe tomaten
Doordat je de saus een halfuur laat staan, mengen de smaken van de ingrediënten goed met elkaar
Aan de slag
Verhit een droge koekenpan, draai het vuur lager en rooster het venkelzaad erin, schud de pan van tijd tot tijd tot het aroma vrijkomt. Schud de zaadjes in een vijzel en wrijf ze met een stamper fijn. Zet opzij. Pureer alle ingrediënten tezamen in een foodprocessor. Breng de saus op smaak met zout en geef de smaken 30 min. de tijd om zich te mengen.
Bill Granger's saus van rauwe tomaten
Doordat je de saus een halfuur laat staan, mengen de smaken van de ingrediënten goed met elkaar
bijgerecht
null personen
595 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verhit een droge koekenpan, draai het vuur lager en rooster het venkelzaad erin, schud de pan van tijd tot tijd tot het aroma vrijkomt. Schud de zaadjes in een vijzel en wrijf ze met een stamper fijn. Zet opzij. Pureer alle ingrediënten tezamen in een foodprocessor. Breng de saus op smaak met zout en geef de smaken 30 min. de tijd om zich te mengen.
algemeen:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
½ tl venkelzaad
1 kg rijpe tomaat
2 tenen knoflook
4 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
vijzel
keukenmachine