Bill Granger's saus van rauwe tomaten
bewaar
bewaar

Bill Granger's saus van rauwe tomaten

Doordat je de saus een halfuur laat staan, mengen de smaken van de ingrediënten goed met elkaar

10 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een droge koekenpan, draai het vuur lager en rooster het venkelzaad erin, schud de pan van tijd tot tijd tot het aroma vrijkomt. Schud de zaadjes in een vijzel en wrijf ze met een stamper fijn. Zet opzij. Pureer alle ingrediënten tezamen in een foodprocessor. Breng de saus op smaak met zout en geef de smaken 30 min. de tijd om zich te mengen.

algemeenBron: Bill’s Italian Basics, Bill Granger.
bereidingstipJe kunt de saus ook met de hand maken. Rasp de tomaten boven een kom, wrijf de knoflook tot puree en roer deze met de olijfolie en het venkelzaad door de tomatenpuree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bill Granger's saus van rauwe tomaten

Doordat je de saus een halfuur laat staan, mengen de smaken van de ingrediënten goed met elkaar

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig