Italiaanse roerbak met vegagehakt
bewaar
bewaar

Italiaanse roerbak met vegagehakt

Lekker kruidig vegetarisch gerecht met champignons in de hoofdrol.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Voeg de salademix, tijm, peper en eventueel zout toe en bak 3 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg het water toe, verkruimel het bouillontablet erboven en breng aan de kook. Laat de rijst op middelhoog vuur 4 min. koken totdat al het water is opgenomen.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de champignonmix, pesto en knoflook al omscheppend 4 min. op hoog vuur. Voeg het roerbakgehakt toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de rijst met het gehaktmengsel.

combinatietipLekker met een gebakken ei.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse roerbak met vegagehakt

Lekker kruidig vegetarisch gerecht met champignons in de hoofdrol.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig