Cheesecake in een glaasje
Een feestelijk toetje in een handomdraai! Gepureerde bramen en frisse kwark: een heerlijke combinatie.
Aan de slag
Doe de bramen in een hoge kom en pureer met de staafmixer. Wrijf de fruitpuree door een bolzeef en vang de saus (bramencoulis) op in een kom.
Meng 3 el bramencoulis door de helft van de citroenkwark. Roer de poedersuiker door de rest van de coulis.
Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Schep het koekkruim in de glazen.
Verdeel de bramen-citroenkwark en de rest van de citroenkwark er in laagjes over. Schep een laagje bramencoulis op de kwark. Garneer met de verse bramen en zachte parels.
Cheesecake in een glaasje
Een feestelijk toetje in een handomdraai! Gepureerde bramen en frisse kwark: een heerlijke combinatie.
nagerecht
null personen
320 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Doe de bramen in een hoge kom en pureer met de staafmixer. Wrijf de fruitpuree door een bolzeef en vang de saus (bramencoulis) op in een kom.
Meng 3 el bramencoulis door de helft van de citroenkwark. Roer de poedersuiker door de rest van de coulis.
Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Schep het koekkruim in de glazen.
Verdeel de bramen-citroenkwark en de rest van de citroenkwark er in laagjes over. Schep een laagje bramencoulis op de kwark. Garneer met de verse bramen en zachte parels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g diepvries bramen
500 g volle kwark citroen
2 el poedersuiker
6 kletsmajoors roomboter
150 g verse bramen
2 el zachte parels (zilver)
Dit heb je nodig
staafmixer
deegroller