Driekleurenbloemkool
bewaar
bewaar

Driekleurenbloemkool

Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel de groente in kleine roosjes, kook in 4 min. in kokend water beetgaar en giet af. Spoel onder koud stromend water en verdeel over een schaal.

Meng ondertussen de crème fraîche en ketchup in een kom. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de tomatendip ermee.

Gril de groente 3 min. op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig. Serveer met de tomatendip.

bereidingstipJe kunt de groente en romige tomatendip 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast, bestrooi de dip voor het serveren met de bieslook.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Driekleurenbloemkool

Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig