Tagliatelle met spinazie en artisjokharten
Een goede maaltijd in een handomdraai op tafel.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de spinazie en kaas op laag vuur in een steelpan tot de kaas is gesmolten. Roer regelmatig. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken, halveer ze en schep om met de olie. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de artisjokharten 3 min. op de snijkant.
Giet de tagliatelle af en meng met de spinazie-kaassaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de gegrilde artisjokharten en pittenmix. Serveer direct.
Tagliatelle met spinazie en artisjokharten
Een goede maaltijd in een handomdraai op tafel.
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de spinazie en kaas op laag vuur in een steelpan tot de kaas is gesmolten. Roer regelmatig. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken, halveer ze en schep om met de olie. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de artisjokharten 3 min. op de snijkant.
Giet de tagliatelle af en meng met de spinazie-kaassaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de gegrilde artisjokharten en pittenmix. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
450 g diepvries bladspinazie à la crème
170 g gormas kaas 70+
400 g artisjokharten in blik
2 el olijfolie knoflook/chilipeper
40 g mediterrane pittenmix
Dit heb je nodig
grillpan