MonChoutaart met aardbeien, witte chocolade & lemon curd
Iets te vieren? Ga voor deze frisse monchoutaart met aardbeien en witte chocolade als finishing touch. De oven heb je niet nodig.
Aan de slag
Smelt de boter in een steelpan. Maal de koekjes fijn in de keukenmachine. Meng de gesmolten boter erdoor. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Verdeel het koekmengsel erover en druk aan met de bolle kant van een lepel.
Meng de roomkaas en lemon curd in de schone kom van de keukenmachine. Verdeel het over de koekjesbodem. Zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven. Verwijder ondertussen de kroontjes van de aardbeien en snijd de vruchten in kwarten. Verdeel over de taart en verwijder de springvorm. Rasp de chocolade erover.
Aardbeien-monchoutaart
Instructievideo - 01:51 min.
MonChoutaart met aardbeien, witte chocolade & lemon curd
Iets te vieren? Ga voor deze frisse monchoutaart met aardbeien en witte chocolade als finishing touch. De oven heb je niet nodig.
null personen
400 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Smelt de boter in een steelpan. Maal de koekjes fijn in de keukenmachine. Meng de gesmolten boter erdoor. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Verdeel het koekmengsel erover en druk aan met de bolle kant van een lepel.
Meng de roomkaas en lemon curd in de schone kom van de keukenmachine. Verdeel het over de koekjesbodem. Zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven. Verwijder ondertussen de kroontjes van de aardbeien en snijd de vruchten in kwarten. Verdeel over de taart en verwijder de springvorm. Rasp de chocolade erover.
bereidingstip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 g ongezouten roomboter
260 g Bastognekoeken
500 g MonChou verse roomkaas
320 g lemon curd
500 g verse aardbeien
25 g witte chocolade
Dit heb je nodig
keukenmachine
springvorm (∅ 24 cm)
bakpapier