Kokoswhoopies met lemon curd
bewaar
bewaar

Kokoswhoopies met lemon curd

Whoopies zijn Amerikaanse koekjes met een vulling ertussen. Please try!

30 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de boter, suiker en het vanillearoma in een kom en klop met een mixer tot een romig mengsel. Mix het ei erdoor. Zeef de bakpoeder en bloem boven een kom. Spatel om en om een deel van het bloemmengsel en de melk door het botermengsel. Ga door tot alles gemengd is tot een stevig beslag. Meng het kokos erdoor.

Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Schep met 2 eetlepels (of een ijsbolletjestang) 24 ronde bergjes beslag op 2 bakplaten. Zorg voor voldoende afstand. Bak de cakejes ca. 12 min. in de oven. Wissel halverwege de oventijd de bakplaten. Neem uit de oven en laat afkoelen.

Schep op de platte kant van 12 cakejes een eetlepel lemoncurd. Duw de andere 12 cakejes er voorzichtig tegenaan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kokoswhoopies met lemon curd

Whoopies zijn Amerikaanse koekjes met een vulling ertussen. Please try!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig