Wraps met hüttenkäse en spinazie
Heerlijke, lichte wraps die ook nog eens zo op tafel staan.
Aan de slag
Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de tuinkers boven de Hüttenkäse, meng het en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de tomaten en snijd de gegrilde groente in reepjes. Meng met de spinazie.
Verdeel de wraps over 4 borden. Bestrijk met de Hüttenkäse en verdeel de salade en eieren erover. Breng op smaak met peper.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Wraps met hüttenkäse en spinazie
Heerlijke, lichte wraps die ook nog eens zo op tafel staan.
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de tuinkers boven de Hüttenkäse, meng het en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de tomaten en snijd de gegrilde groente in reepjes. Meng met de spinazie.
Verdeel de wraps over 4 borden. Bestrijk met de Hüttenkäse en verdeel de salade en eieren erover. Breng op smaak met peper.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
4 tortillawraps
1 bakje tuinkers
400 g koelverse hüttenkäse kaas
250 g cherrytomaten
250 g verse gegrilde-groentemix
100 g babyspinazie